JOURNEY

JDB garandeert een totaaloplossing: van de technische plannen over de aankoop tot de piekfijne plaatsing en installatie van je haard(wand) en/of interieur op maat. Defect of storing? Onze techniekers staan garant voor een snelle en efficiënte herstelling. Ontdek onze volledige interior design journey.  

1.

Persoonlijk advies

Bezoek onze inspirerende belevingsshowroom in Rumst. Wij nemen de tijd om samen met jou na te denken over je plannen en wensen: type haard, stijl, functionaliteit, smaakvolle integratie in je interieur. Reken op ons vakmanschap voor advies op maat.

2.

3D-Design

Wij creëren een 3D-ontwerp van jouw droomhaard of interieuroplossing, binnen budget. Wij overlopen je offerte in detail in onze showroom.  

3.

werfbezoek

Akkoord? Dan bezoekt onze technisch tekenaar je woning voor de opmeting en een gedetailleerde technische tekening. Daarna plannen we de productie en plaatsing in. 

4.

Productie

We bezorgen de technische productietekening aan ons atelier: schrijnwerkers en metaalbewerkers die alle kasten, laden, wanden en kaders op maat maken en lakken. 

5.

plaatsing

Onze bouwers plaatsen je haard(wand) veilig en volgens de regels van de kunst en creëren interieuroplossingen op maat. 

6.

oplevering

Is alles goed afgewerkt? Dan leggen we de volledige werking van je toestel uit. Bovendien vertellen we je alles wat je moet weten over het onderhoud, zodat je haard als nieuw blijft en een leven lang meegaat.  

7.

service

Onderhoud? Herstelling? Onze servicetechniekers garanderen dat je haardinstallatie in optimale staat blijft. 

Afspraak

Exclusieve haard, custom haardwand of maatwerk voor je interieur? Reken op onze haardverwarmende interieuroplossingen met advies op maat.