GASHAARDEN

Gebruiksgemak, comfort en veiligheid primeren bij gashaarden en -kachels. Geniet van de sfeervolle warmte van echte vlammen met een gashaard. Sfeer creëren is heel gemakkelijk dankzij de afstandsbediening: instellen, bedienen en klaar! Tijd om 100% veilig te genieten.  

GASHAARD IN ELKE STIJL

Traditionele, strakke of urban afwerking? Kies voor een klassieke of innoverende haard op gas. Met levensechte kunsthoutblokken of siersteentjes in zwart, wit of grijs. Uniek bij JDB: bij ons pas je de steentjes in je haard aan de natuursteen in je interieur aan: op de vloer, op het aanrecht, ... Zo creëer je een interieur waarin elk detail op elkaar afgestemd is.  

Gashaard: Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Comfort troef met een gashaard: je geniet van zowel stralings- als convectiewarmte en een aangenaam klimaat binnen. Bovendien is een gashaard bedienen kinderspel. Extra troeven? Een gashaard vraagt om een minimum aan onderhoud! Je hoeft niet continue een voorraad houtblokken aan te dragen, asresten te verwijderen of het glasraam te poetsen, en je vermijdt geurhinder of rookwalmen.  

Afspraak

Alle voordelen van een gashaard zelf ontdekken? Ervaar onze merkenselectie en vergelijk prijzen en functionaliteiten in onze showroom.