BIO-ETHANOL
HAARDEN

Houd je van de gezelligheid van vuur en warmte, maar heb je geen schouw, gasaansluiting of rookkanaal? Opteer dan voor gezelligheid zonder verbranding of uitstoot. Met een bio-ethanolhaard creëer je een mooi vlammenspel. 

Geen schadelijke stoffen 

Bio-ethanol is een zuiver soort alcohol of biobrandstof, die op duurzame wijze geproduceerd wordt uit biomassa. Het grote voordeel van bio-haarden is dat er bij de verbranding geen schadelijke stoffen vrijkomen – ook geen CO of rook – in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. Het enige wat vrijkomt is waterdamp en CO2, net als bij ademen. Daarom heb je zelfs geen schouw of afvoer nodig voor een bio-ethanolhaard. Je plaatst je bio-ethanol sfeerhaard waar je maar wilt.  

Sfeer en warmte troef 

Bio-haarden zijn hoofdzakelijk bedoeld om sfeer te creëren. Daarnaast geven ze ook effectief warmte. Het gemiddelde systeem met een vuurlinie van 60 cm geeft al 3.5kW, wat te vergelijken is met een goede radiator. Dit product is niet geschikt voor gebruik als primaire verwarming.

Afspraak

Alle voordelen van een bio-ethanolhaard zelf ontdekken? Ervaar onze merkenselectie en vergelijk prijzen en functionaliteiten in onze showroom.