HOUTHAARDEN

Of je nu kiest voor een inbouwhaard of een vrijstaande haard, hout is altijd de juiste keuze. Want niets is zo gezellig als een brandend houtvuur. Toch is het altijd belangrijk om na te gaan of je vooral verlangt naar warmte of sfeer. Een houthaard met een hoog rendement brandt uiterst efficiënt en creëert veel warmte. Andere houthaarden zijn dan weer speciaal ontworpen om het vlammenspel zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. 

Variatie aan houthaarden 

Je hebt houthaarden in alle maten en soorten. Kies voor een metalen houthaard met een modern design en een uiterst efficiënte verbranding, of ga voor een houtkachel bekleed met speksteen. Dit type kachel houdt de warmte langer vast, waardoor je uren na het stoken nog altijd van de warmte van je houtstoof geniet. 

Houthaarden EN het milieu 

Wij adviseren jou zodat je een gefundeerde keuze maakt. De verbranding van hout is niet schadelijk voor het milieu, zolang je geen schadelijk afvalhout gebruikt. Bovendien respecteren wij de milieuwetgeving voor houthaarden. Houtkachels zijn zuiverder, creëren minder roet en de kans op schouwbranden is aanzienlijk kleiner. Vraag meer info in onze showroom. 

Afspraak

Alle voordelen van een houthaard zelf ontdekken? Ervaar onze merkenselectie en vergelijk prijzen en functionaliteiten in onze showroom.