FOCUS CREATION

Meer dan haarden, creëert Focus Creation een artistieke totaalbeleving. Al meer dan 50 jaar zet Focus Creation wereldwijd de standaard. Dominique Imbert ontwierp in 1968 de ondertussen wereldberoemde Gyrofocus. Focus Creation verplaatste als eerste de open haard naar het middelpunt van de ruimte. Bij JDB Haarden en interieur weten we maar al te goed hoe je schoonheid en vuur brengt aan elk interieur.

TOP-NOTCH DESIGN

Focus streeft ernaar om meer te zijn dan gewoon een warmtebron. Het is een ware kunstenaar op het gebied van haardontwerp. Elke haard van Focus is doordrenkt met creativiteit en visie, waarbij de esthetiek even belangrijk is als de functionaliteit. Met een rijke geschiedenis aan innovatieve ontwerpen, levert Focus niet alleen een bron van warmte en comfort, maar ook een verfijnde aanvulling op elke woonruimte.

INTERNATIONAL LEGEND

Focus Creation beschikt over een zeer betrokken en getalenteerd team van zo’n 120 medewerkers, verankerd in de regio tussen de Cevennen en de Provence. Focus Creation is trots op haar Made in France label. De spelregels veranderen, maar Focus Creation blijft creatief, authentiek en innoveren. Focus Creation zet telkens opnieuw de standaard, zowel technisch als met hun designs.

AFSPRAAK

Wil je zelf de artistieke warmte van een Focus houthaard ervaren bij je thuis? Aarzel dan niet om een afspraak te maken via onze website. Team JDB staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte houthaard die naadloos aansluit bij jouw wensen en interieur.