JDB Since 1962

een familiebedrijf met een trotse historiek

Haarden én interieurs, wij maken het graag goed gezellig. Wij creëren warme ruimtes die uitnodigen om te ontspannen. Met een selectie topmerken, kwalitatief hoogstaande materialen en een vakkundige afwerking.  

Proef onze authentieke warmte en vakmanschap in de exclusieve showroom. Een inspirerende interieurbeleving voor particulier en vakman waarin esthetiek centraal staat. Met vuur voor het ambacht, respect voor traditie en een hart voor innovatie.  

3 generaties

60 jaar ervaring, 16 haardenbouwers en adviseurs en 3 generaties ervaring en vakmanschap. JDB Haarden en interieur staat voor Jos De Backer, de oprichter en de grootvader van Yagho. Het verhaal van JDB start in Heist-op-den-Berg, maar speelt zich nu al 3 generaties af in Rumst: “Mijn vader Frans werkt nog elke dag mee als haardenbouwer.” Sinds 2020 nam Yagho, zelf actief in het familiebedrijf sinds 2011, de JDB-fakkel over als zaakvoerder. 

Kwaliteit boven kwantiteit 

JDB trekt resoluut de kaart van kwaliteit. Wij streven naar perfectie in ons vak. Daarom houden wij continu een vinger aan de pols van de nieuwste innovaties en renoveerden wij onze showroom tot een innoverend inspiratiecentrum voor architecten en aannemers. 

MEET OUR TEAM

Interieuradviseur

Matti

Interieuradviseur

Britt

Technisch tekenaar

Rudy

Haarden- en interieurbouwer

Vahidin

Haarden- en interieurbouwer

Frans

Haarden- en interieurbouwer

Kenny

Haardenbouwer

Michel

Finance & operations

Desi

Haarden- en interieurbouwer

Koen

Project manager

Niels

Technisch tekenaar

Najim

Finance & operations

Saffo

Haarden- en interieurbouwer

Yagho

Onderhoudstechnieker

Marc

1 / 2

TEAM JDB

De teamwaarden van JDB? Betrouwbaar, collegiaal, vooruitstrevend en klantvriendelijk. Herken jij je in dit profiel? Kom ons dan versterken!