DRU

Met een haard of kachel van Dru kan je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. De haarden en kachels van Dru verenigen stijlvol de nieuwste technieken en een bijzonder en groot vlambeeld. Bovendien is hun collectie uitgebreider dan ooit. De haarden en kachels van Dru zijn dankzij hun grote aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur.

CREATION OF FLAMES

Ultieme warmte, sfeer en gemak? Overal te plaatsen en altijd het mooiste vuur. Geen hout nodig en gemakkelijk van de bank te bedienen. Helemaal veilig, schoon en eenvoudig dus. En toekomstbestendig! In combinatie met biogas of propaan zorg je voor een duurzamer alternatief.

ECO WAVE

Besparen op gas? Helaas gaat dit voor een gashaard vaak gepaard met afbreuk aan het vlambeeld. Niet bij een gashaard- of kachel van Dru. Dankzij hun unieke Eco Wave technologie in de gashaardbranders verminder je jouw gasverbruik tot wel 50%, zonder aantasting van de sfeer in huis. Je geniet dus nog steeds van een prachtig vlambeeld én hebt de volledige controle over jouw verbruik.

AFSPRAAK

Wil je zelf de tijdloze elegantie en warmte van een Dru gashaard ervaren bij je thuis? Aarzel dan niet om een afspraak te maken via onze website. Team JDB staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte haard die naadloos aansluit bij jouw wensen en interieur.