Breng vuur in je architectuur

atelier voor haardarchitectuur en meer

Voor de haard vertraagt het leven een versnelling. Het is het warme en sfeervolle hart van je woning. In het schrijnwerkatelier van JDB koppelen wij technisch vakmanschap met design op maat. Open of gesloten haardwanden, cassettes, gemetste of gietijzeren haarden? Ons team van vaklui heeft verschillende specialisaties (schrijnwerkers, metaalbewerkers en lakkers) en staat voor je klaar met een waaier aan interieurtoepassingen: maatkasten, dressings en andere interieuroplossingen.  

grensverleggend maatwerk

Innoverend design, energie-efficiënte oplossingen, een helder stappenplan. Van concept tot realisatie gaan wij the extra mile. Voor particulieren én professionals. Onze ervaren vaklui zijn gepassioneerde meesters in hun métier en werken nauw samen met interieurarchitecten en projectontwikkelaars voor een custom resultaat. Kwalitatieve materialen, een piekfijne plaatsing, een vakkundige afwerking en snelle herstellingen,… JDB daagt zichzelf uit om altijd dat stapje verder te gaan.  

UITZONDERLIJKE KWALITEIT,
ZORGVULDIGE AFWERKING

Zowel in techniek als materiaal, maar ook in afwerking en vormgeving maakt JDB al zestig jaar naam met kwalitatief hoogstaande haarden en interieur. Breng warmte en sfeer in je interieur. Ons vakmanschap is je kwaliteitslabel en -garantie. Elk detail klopt en je interieur wordt met de grootste zorg en precisie afgewerkt. Wij maken het verschil in afwerkingsgraad, materiaalkeuze en vakbekwaamheid: piekfijne plaatsing en snelle herstellingen. 

Moodboard

Persoonlijk moodboard opstellen? Dat kan! Laat je inspiratie tot leven komen. Creëer hier jouw persoonlijk inspiratiebord en maak je keuze uit kwalitatief hoogstaande materialen. Doorloop alle soorten hieronder, duid je favorieten aan en je ontvangt een e-mail met jouw persoonlijk moodboard. De perfecte basis voor jouw afspraak in onze showroom.

FINEER

0 / 13
+ -
Meerdere keuzes mogelijk
1 / 2

TEXTIEL

0 / 11
+ -
Meerdere keuzes mogelijk
1 / 2

NATUURSTEEN

0 / 14
+ -
Meerdere keuzes mogelijk
1 / 2

METAAL

0 / 4
+ -
Meerdere keuzes mogelijk
1 / 2

VLOERBEKLEDING

0 / 14
+ -
Meerdere keuzes mogelijk
1 / 2

Bedankt voor jOUW inzending!

Je ontvangt jouw persoonlijk moodboard zo dadelijk in jouw e-mailbox.

Verstuur jouw moodboard

Afspraak

Exclusieve haard, custom haardwand of maatwerk voor je interieur? Reken op onze haardverwarmende interieuroplossingen met advies op maat.