1 mei 2022

TV-kast met ingebouwde haard

4 x inspiratie voor je interieur

Met een kachel of haard creëer je meteen een gezellige en warme sfeer. Maar hoe integreer je deze sfeermaker nu het best in je interieur? Of je nu kiest voor een landelijke, moderne of industriële look, op deze manier passen je sfeerhaard en je tv-meubel perfect samen als één geheel.

Waarom kiezen voor een ingebouwde haard?

Bij JDB Haarden en Interieur kunnen we je gloednieuwe haard combineren met je tv-meubel. Een ingebouwde kachel is de eyecatcher in elke ruimte. Zo integreer je je haard op een luxueuze manier zonder dat het geheel te druk aanwezig is in de ruimte. De tv-kast met ingebouwde haard wordt volledig op maat gemaakt. Daarbij houden we rekening met jouw noden en wensen. We stemmen de installatie af op jouw smaak. Benieuwd welke interieurstijl bij je past? Ontdek het hieronder.

4x interieurinspiratie met een inbouwhaard

Het tv-meubel met ingebouwde haard wordt helemaal een onderdeel van je interieur. Het is belangrijk dat de installatie uiteraard bij de stijl van de ruimte past. Wij lichten alvast vier verschillende stijlen toe.

1.

Ingebouwde kachel voor een industrieel interieur

Wanneer je kiest voor een ingebouwde kachel met een industriële uitstraling, ben je waarschijnlijk fan van een stoere en robuuste sfeer. Je voorkeur gaat uit naar onbewerkte materialen om zo een industrieel kantje toe te voegen aan je interieur. Denk bijvoorbeeld maar aan een bakstenen muur en grof hout. Je kleurkeuze is iets soberder. Kleuren zoals grijs, bruin of zwart zorgen voor een strakke uitstraling wat typisch is aan deze stijl. Kabels, buizen, leidingen en mechanische onderdelen blijven vaak zichtbaar. Franjes en tierlantijntjes zijn bij jou niet terug te vinden. Bij een industriële inrichting is alles net iets minder hard afgewerkt dan normaal. Natuurlijk gebeurt alles wel kwaliteitsvol.

Met onze ingebouwde haarden kunnen wij inspelen op deze specifieke stijl. Onze installaties sluiten mooi aan bij de minimalistische, maar stoere uitstraling van je interieur. Op onderstaande foto geven we je alvast een idee.

Benieuwd hoe we dit project net hebben aangepakt? Hier geven we je alvast meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze realisaties, nieuwe producten, haard- en interieurtips en komende trends.
Bedankt voor jouw inschrijving!
Je ontvangt binnenkort jouw eerste JDB-nieuwsbrief.